هزینه برداشتن خال در سال 1402 | قیمت برداشتن خال : خدمات ویژه ی کلینیک تخصصی پوست و مو سی گل در زمینه خدمات زیبایی، جوانسازی پوست، کاشت مو ، ابرو و لیزر برای آقایان و بانوان محترم بصورت حرفه ای و تحت نظارت سرکار خانم دکتر زهرا اشرفی متخصص پوست و مو با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت انجام می شود. شما عزیزان می توانید با رزرو تلفنی با شماره تلفن 09332669265 از خدمات این مرکز بهره مند شوید.
هزینه برداشتن خال در سال 1402 | قیمت برداشتن خال – کلینیک تخصصی پوست و مو سی گل صبورانه و متعهدانه با تاكيد بر تخصص، تبحر و تجربه، مهارت و علاقه مندي خود در اين حرفه را به نمايش گذاشته اند. مراجعه كنندگان به کلینیک تخصصی پوست و مو سی گل با جديدترين، بي عارضه ترين روش های درمانی خدمات کامل و جامع پوست و مو را به شرح زیر ارائه می دهد:
- خدمات جوانسازی پوست شامل: تزریق بوتاکس، ژل، چربی، کربوکسی تراپی، پاکسازی پوست، پی آر پی پوست، لیفت صورت با نخ، پاک کردن تتو
- خدمات زیبایی شامل: هایفوتراپی، میکرودرم ابریژن، پلاسما جت، جراحی پلک(بلفاروپلاستی)، پروتز سینه، جراحی زیبایی شکم، رینوپلاستی، لیفت صورت، لیفت شقیقه، لیفت غبغب، لیفت سینه با نخ، لیفت ابرو بدون جراحی، لیفت بینی بدون جراحی، لیفت چشم بدون جراحی
- خدمات کاشت شامل: ریزش مو، مزوتراپی، کاشت مو، کاشت ابرو، کاشت ریش، کاشت مو به روش FUT، کاشت مو به روش Micro Fit، کاشت مو به روش BHT، کاشت مو به روش FIT، کاشت مو به روش سوپر ترکیبی، مو PRP
- خدمات لیزر شامل: لیزر موهای زائد کامل بدن، لیزر موهای دست، لیزر موهای زائد پا، لیزر صورت، لیزر بیکینی، لیزر موهای زائد آقایان، لیزر زیر بغل، لیزر خط ریش، لیزر پشت گردن، لیزر فرکشنال CO2، لیزر آر اف فرکشنال
هزینه برداشتن خال در سال 1402 | قیمت برداشتن خال – توسط پزشکان و تکنسین های ماهر در بهترین مرکز تخصصی سی گل با سال ها سابقه ی موفق در مشهد و همچنین در محیطی کاملا استریل و بهداشتی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای شما هموطنان عزیز با رزرو تلفنی با شماره تلفن 09332669265 انجام می گیرد.
انواع خال
قبل از آنکه به بررسی انواع روش های برداشتن خال بپردازیم، بهتر است نگاهی به انواع خال داشته باشیم. چرا که بسته به نوع خال، روش های مختلفی برای از بین بردن خال صورت و بدن وجود دارد.
خال معمولی
اولین نوع خال، خال معمولی است که در بدن تمامی افراد، در قسمت های مختلف و بیشتر در نواحی که در تماس مستقیم با نور آفتاب هستند، دیده میشود. این نوع خال معمولا مادرزادی بوده و در برخی از افراد تا سن 40 سالگی به خودی خود از بین میرود.
دلیل شکل گیری این نوع خال، تجمع برخی از رنگدانه های پوست است. به همین خاطر خال معمولی، معمولا رنگ قرمز یا قهوه ای دارد. علاوه بر این، از لحاظ ظاهری، خال ضخامت کمتری از 5 میلی متر داشته و شبیه به یک دایره یا بیضی با لبه های واضح و مشخص است.
خال سرطانی یا ملانوما
خال ملانوما بدترین نوع خال است که از حالت طبیعی و نرمال خود خارج شده و به یک خال سرطانی تبدیل میشود. احتمال شکل گیری این نوع خال بسیار کم بوده و معمولا در افرادی که بیش از 50 خال در بدن خود دارند، دیده میشود.
برای تشخیص این نوع خال، نیاز به انجام آزمایش های مخصوص و تجویز شده از سوی پزشک متخصص است. با این حال برخی از نشانه های ظاهری خال ملانوما عبارت است از: تغییر رنگ خال، ترشح و خارش، تغییر ظاهر خال شامل بزرگتر یا کوچکتر شدن.
خال دیسپلاستیک
خال دیسپلاستیک یکی دیگر از انواع خال است که برخلاف دو نوع خال قبلی، ظاهری مشابه با خال طبیعی و نرمال ندارد. احتمال تبدیل این نوع خال به خال سرطانی وجود دارد اما در اکثر موارد این اتفاق نمی افتد. درصد عمده ای از افراد 5 الی 10 جفت خال از این نوع در بدن خود دارند. اما بر اساس بررسی های انجام شده، احتمال سرطانی شدن خال، در افرادی که 5 جفت خال از این نوع دارند، 10 برابر بیشتر از افرادی است که هیچ خال دیسپلاستیکی در بدن آنها دیده نمیشود.
از لحاظ ظاهری، خال دیسپلاستیک ضخامتی بیش از 5 میلی متر داشته و لبه های نامنظمی دارد. رنگ این نوع خال از صورتی تا قهوه ای متغیر است. معمولا خال دیسپلاستیک در نواحی از بدن که در تماس مستقیم با آفتاب هستند دیده میشود.
روش های از بین بردن خال صورت
بعد از تشخیص نوع خال توسط بهترین پزشک متخصص پوست، نوبت به برداشتن آن میرسد. بسته به نوع خال، تعداد و محل قرارگیری آن، روشهای مختلفی برای از بین بردن خال های سطحی صورت و گوشتی وجود دارد. در ادامه به معرفی هریک از این روش ها می پردازیم.
درمان خانگی برای برداشتن خال گوشی و سطحی
استفاده از روش های سنتی و خانگی، برای درمان اغلب بیماری ها، خصوصا بیماری های پوستی، اولین راه حلی است که به ذهن بسیاری از افراد میرسد. گرچه زندگی در عصر جدید چنین تصوراتی را تا حدی بی پایه و بی اساس میداند، اما هنوز هم عده ای بر این باورند که با روش های درمان خانگی، میتوان با هزینه کمتر به نتیجه مطلوب رسید!
اما در رابطه با برداشتن خال، این تصور چندان درست نیست! چرا که استفاده از این روشها، نه تنها به زمان زیادی نیاز دارد، بلکه برای تمامی انواع خال قابل استفاده نیست. به عنوان مثال، برای برداشتن خال های گوشتی، نمیتوان از این روش استفاده کرد.
رویکرد اصلی در درمان های خانگی، تهیه یک ماده ترکیبی از چند ماده مختلف گیاهی است که حالت چسب مانند دارد. این ماده باید چندین بار برای مدت زمانی طولانی روی خال قرار گیرد تا به مرور زمان سست شده و مانند زخم کنده شود. در صورتی که تلاش های شما برای استفاده از این روش مثمر ثمر باشد، تنها چیزی که از خال برای شما باقی میماند، جای زخم است! زخمی که حالا بعد از این شیوه از درمان باید به فکر از بین بردن آن باشید!
سوزاندن خال
سوزاندن خال، یکی از روش های از بین بردن خال صورت است که تا چند سال پیش به دلیل عدم وجود روش های نوین، به وفور مورد استفاده قرار می گرفت. در این روش از یک دستگاه مخصوص، گرما تولید شده و خال از صورت یا بدن خارج میشود. اما با توجه به اینکه این روش تا حدی تهاجمی است، احتمال اینکه جای خال بعد از برداشتن باقی بماند، وجود دارد.
برداشتن خال با لیزر
از زمان ظهور لیزر تا کنون، تغییرات چشمگیری در شیوه درمان بیماری های مختلف ایجاد شده است. استفاده از لیزر، روز به روز در حال گسترش بوده و منحصر به لیزر موهای زائد نمیشود. در این روش هم مشابه با روش قبل، با استفاده از گرمایی که توسط دستگاه تولید میشود، خال از بین میرود.
اما تفاوت اصلی که میان لیزر و سوزاندن خال وجود دارد، این است که در لیزر رنگدانه های خال هدف قرار گرفته و از بین میروند. در نتیجه هیچ جای زخمی باقی نمانده و فرد هیچ دردی احساس نمیکند. البته در برخی موارد، نیاز به انجام لیزر در چندین مرحله است تا جای خال به طور کامل از بین برود.
هزینه برداشتن خال با لیزر چقدر است؟
هزینه برداشتن خال با لیزر بسته به تعداد و نوع خال متفاوت است. معمولا افراد بعد از 1 جلسه از درمان نتیجه گرفته و نیازی به جلسات بعدی نیست. علاوه بر این، با توجه به موقعیت خال، گاه نیاز به دقت بالایی است. چرا که هیچکس به اثر باقی مانده ناشی از برداشتن خال علاقه ای ندارد.
بنابراین با توجه به این موارد، بهتر است که برای اطلاع از هزینه ها به صورت تقریبی، در یک جلسه مشاوره رایگان شرکت کنید.
جراحی خال گوشتی
استفاده از روش های تهاجمی مانند جراحی، زمانی توصیه میشود که خال از نوع گوشتی یا سرطانی است. در این روش یا با برداشتن و یا تراشیدن خال به طور کامل از پوست خارج میشود. با توجه به اینکه روش تهاجمی است، از بی حسی موضعی استفاده میشود. اینکه تراشیدن یا بریدن، کدام یک برای خال صورت مورد استفاده قرار میگیرد، به نظر پزشک بستگی دارد. برای انجام این جراحی، نیازی به بستری شده نیست و همه چیز به صورت سرپایی در مطب یا کلینیک انجام میشود.
سرما درمانی روشی نوین برای برداشتن خال
سرما درمانی یا کرایوتراپی خال، یکی از روشهای جدید برای از بین بردن خال صورت است. در این روش ابتدا ناحیه مورد نظر بی حس میشود. سپس با استفاده از یک تیغ، خال از پوست جدا شده و خیلی سریع برای مدت زمانی کمتر از 30 ثانیه، فرآیند انجماد آغاز می شود. استفاده از این روش معمولا برای خال های کوچک با عمق کم مثمر ثمر است.
رادیوفرکانسی برای خال های کوچک
رادیوفرکانسی یکی دیگر از روش های برداشتن خال است که معمولا برای خال های کوچک و سطحی مورد استفاده قرار میگیرد. در این روش از امواج رادیویی با قدرت بالا برای سوزاندن و برداشتن خال استفاده می شود. مهمترین مسئله ای که در خصوص این روش وجود دارد این است که بعد از انجام، باید تا چند روز پانسمان روی جای خال قرار گیرد. چرا که بافت خال به همراه رنگدانه ها از پوست جدا میشود. بنابراین اگر با چند روز پانسمان مشکل ندارید، برای برداشتن خال سطحی و کوچک از این روش استفاده کنید.
تعرفه برداشتن خال
یکی از مهمترین سوالاتی که برای مراجعه کنندگان با هدف برداشتن خال ایجاد می شود، این است که هزینه انجام این کار چقدر است. به طور کلی قیمت مشخصی برای هیچ یک از روش های از بین بردن خال تعیین نشده و نمیشود. چرا که همه چیز به نوع خال، محل قرارگیری آن، روش برداشتن خال و پزشکی که برای انجام این کار به او مراجعه می کنید، بستگی دارد.
به همین خاطر توصیه میشود که برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تعرفه برداشتن خال، در یک جلسه مشاوره رایگان با متخصص پوست کلینیک سی گل شرکت کنید. در این جلسه با معاینه اولیه و مقدماتی که از خال صورت میگیرد، هزینه به صورت تقریبی برآورد شده و به شما اعلام میشود.
نتیجه گیری
روش های مختلفی برای برداشتن خال وجود دارد. اینکه کدام یک از این روش ها بهترین بوده و مناسب شما، به نوع خال و محل قرارگیری آن بستگی دارد. اما معمولا، در میان روش های مختلف، لیزر به عنوان بهترین روش از بین بردن خال گوشتی و سطحی در نظر گرفته می شود. چرا که هم تهاجمی نبوده و هم بعد از برداشتن خال، اثری از خال باقی نمی ماند.