هزینه کاشت مو در مشهد1402 | خدمات جامع پوست و مو در بهترین درمانگاه تخصصی پوست و مو مشهد تحت نظارت پزشک متخصص پوست و مو ارائه می گردد.
هزینه کاشت مو در مشهد1402 : خدمات جامع پوست و مو در بهترین درمانگاه تخصصی پوست و مو مشهد ، این خدمات شامل انواع روش های کاشت مو، کاشت ابرو، خدمات زیبایی، جوانسازی پوست، لیزر موهای زائد و … می باشد ؛ همچنین در درمانگاه تخصصی پوست و مو سی گل آموزش کاشت مو بصورت کاربردی و عملی توسط تکنسین های ماهر ارائه می گردد.
هزینه کاشت مو در مشهد1402 – کلینیک سی گل افتخار خود می داند که جهت انجام انواع کارهای زیباسازی و جوانسازی پوست و مو ، کاشت مو و لیزر موهای زائد در تمامی ساعات کاری در خدمت شما هموطنان عزیز باشد ؛ ما در این مطلب از زبان متخصصان ماهر خود با شما گفتگوی مختصری خواهیم داشت ؛ البته برای گرفتن بهترین نتیجه منتظر شما عزیزان در کلینیک تخصصی پوست و مو سی گل با سابقه ای درخشان خواهیم بود.
کلینیک تخصصی پوست و مو سی گل با بهره گیری از توان بهترین متخصصان و تکنسین های مجرب و متعهد به ارایه خدمات کاشت مو، کاشت ابرو، خدمات زیبایی، جوانسازی پوست، لیزر موهای زائد و … در خانم ها و آقایان می پردازد ؛ کلینیک تخصصی پوست و مو سی گل تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارائه خدمت می نماید ؛ هدف ما برطرف کردن دغدغه های شما عزیزان در زمینه های مختلف پوست و مو می باشد ؛ آرزوی ما دیدن افرادی شاداب ، زیبا و با طراوت در جامعه می باشد ؛ همچنین همواره به یاد داشته باشید که برای داشتن پوست و موی ایده آل و مد نظر در آینده از همین حالا به فکر پیشگیری و درمان و مراقبت تخصصی باشید. همکاران ما با کمال میل جهت هرگونه مشاوره تلفنی و یا حضوری در خدمت رسانی به شما عزیزان حاضرند.
- خدمات جوانسازی پوست شامل: تزریق بوتاکس، ژل، چربی، کربوکسی تراپی، پاکسازی پوست، پی آر پی پوست، لیفت صورت با نخ، پاک کردن تتو
- خدمات زیبایی شامل: هایفوتراپی، میکرودرم ابریژن، پلاسما جت، جراحی پلک(بلفاروپلاستی)، پروتز سینه، جراحی زیبایی شکم، رینوپلاستی، لیفت صورت، لیفت شقیقه، لیفت غبغب، لیفت سینه با نخ، لیفت ابرو بدون جراحی، لیفت بینی بدون جراحی، لیفت چشم بدون جراحی
- خدمات کاشت شامل: ریزش مو، مزوتراپی، کاشت مو، کاشت ابرو، کاشت ریش، کاشت مو به روش FUT، کاشت مو به روش Micro Fit، کاشت مو به روش BHT، کاشت مو به روش FIT، کاشت مو به روش سوپر ترکیبی، مو PRP
- خدمات لیزر شامل: لیزر موهای زائد کامل بدن، لیزر موهای دست، لیزر موهای زائد پا، لیزر صورت، لیزر بیکینی، لیزر موهای زائد آقایان، لیزر زیر بغل، لیزر خط ریش، لیزر پشت گردن، لیزر فرکشنال CO2، لیزر آر اف فرکشنال
هزینه کاشت مو در مشهد1402 – توسط متخصصان و تکنسین های مجرب و حرفه ای سی گل در بهترین کلینیک تخصصی پوست و مو با سابقه ای موفق در مشهد و خدمات برتر زیبایی ، جوانسازی، لیزر و کاشت مو و ابرو برای شما هموطنان عزیز انجام می گیرد.
پیوند مو را جدی بگیرید
با اینکه از نظر علمی پیوند مو افراد مشهور انتخاب اول متخصصان برای درمان طاسی نیست، از آنجا که این روش امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده و تبلیغات متعددی راجع به انواع روشها، مزایا، هزینه ها و… به چشم میخورد، مهم به نظر میرسد تا همه افرادی که مایل به انجام این کار هستند با اصول اولیه، شرایط فیزیولوژیک مستعد پیوند مو، باورهای اشتباه در این زمینه و… حتما آشنایی داشته باشند. در واقع این نوع پیوند را نیز باید مانند دیگر اعمال جراحی و پیوند عضو مهم دانست چراکه گاهی علاوه بر اینکه فرد به زیبایی ظاهری مورد نظر نمی رسد، با مشکلات جدی نیز مواجه می شود.
نگاهی کوتاه به طاسی مردانه
«آلوپسی آندروژنتیک» که طاسی با الگوی مردانه است، یکی از شایعترین انواع کم مویی محسوب میشود که به درجات مختلف ۱ تا ۶؛ از کم مویی خفیف تا ریزش کامل موها و طاسی طبقه بندی میشود و ناشی از عملکرد هورمون آندروژن کنار زمینه ژنتیک است. بدیهی است در آقایان به دلیل سطح بالای این هورمون، اگر زمینه ژنتیک نیز وجود داشته باشد، فرد دچار درجات مختلف کممویی میشود. در خانم ها حتی به رغم داشتن زمینه ژنتیک به دلیل سطح پایین آندروژن، طاسی دیده نمیشود و کم مویی در سطوح مختلف بروز میکند.
خلقت انسان به گونه ای است که ققط موهای بالای سر به هورمون آندروژن حساس هستند و در صورت زمینه ژنتیک، جوان متوجه می شود پس از دوران بلوغ با وجود ریزش طبیعی موها به تدریج از حجم موها کم شده و به درجاتی از طاسی می رسد. علت این مساله این است که ترشح هورمون مردانه آندروژن موجب نازک شدن تارهای مو می شود تا جایی که کمکم به مرگ و نابودی آنها می رسد و فرد با توجه به وراثت بین سنین ۲۰ تا ۳۰ سالگی حتی کاملا طاس میشود.
نکته جالب اینکه موهای پشت سر و اطراف گوشها که به «بانک مو» شهرت دارند به این هورمون حساس نیستند و در صورت پیوند مو دچار ریزش نمی شوند زیرا ماهیت عدم تحریک آندروژن را دارند.
بهترین زمان برای «پیوند مو»
قطعا اولین توصیه در زمینه مقابله با ریزش مو مراجعه به متخصص پوست و مو در مراحل اول ریزش موهاست تا با رعایت برخی توصیه ها و مصرف دارو روند نازک شدن تارهای مو و از بین رفتن آنها به تعویق بیفتد. متاسفانه بسیاری از جوانان به این مساله بی توجه هستند و زمانی که فرصت برای حفظ سلامت موها تمام می شود به فکر درمان می افتند که غالبا نمیتوان اقدام موثری انجام داد.
گرچه در گذشته ریزش مو برای مردان اصلا پدیده عجیبی محسوب نمی شد و کاملا پذیرفته بود، امروزه بیشتر مردان تمایل به کاشتن مو برای افزایش زیبایی و جذابیت دارند. در صورتی که فردی چنین تصمیمی بگیرد، پس از مشورت با پزشک و بررسی شرایط انجام این کار، معمولا باید صبر کند تا روند ریزش موها به مرحله ثبات برسد زیرا اگر در این مرحله پیوند مو انجام شود، به تدریج موهای اولیه فرد دچار ریزش شده و حالت تُنُکی در موها ایجاد می شود که اصلا زیبا نخواهد بود. این مساله کاملا باید از طرف متخصص برای فرد توضیح داده شود و پزشک آن را به عنوان یک کار هنری تخصصی در نظر بگیرد و به جنبه های ظاهری فرد کاملا دقت کند.
همچنین پیوند مو در سنین بالا به دلیل بروز بیماریهایی مانند پرفشاری خون و… که عروق تنگ شده و خونرسانی به خوبی انجام نمیشود، مسلما مانند دوران جوانی موثر نخواهد بود.
مراقبت های پس از پیوند مو
معمولا موها طی یک تا دو ماه پس از پیوند میریزند که البته نگران کننده نیست زیرا فقط ساقه موها می ریزند و ریشه ها سالم هستند که مجدد رشد می کنند. همچنین باید از چنگ زدن هنگام شستشو، برس کشیدن محکم، ضربه زدن به تارهای مو و به طور کلی هر عاملی که باعث جدا شدن تارهای مو شود، دوری کرد تا روند پیوند کاملا تثبیت شود. علاوه بر این تا زمان تثبیت موها توصیه میشود موها با شامپوی ملایم و آب ولرم به آرامی شسته شود. به طور کلی تا حدود ۶ ماه باید کاملا از موها مراقبت کرد.
در صورتی که فرد دچار خارش یا قارچ پوست سر است حتما پیش از پیوند مو باید مشکل درمان و رفع شود زیرا عمل خاراندن باعث جدا شدن و کندن تارهای مو میشود.
علاوه بر سیگاری های قهار که داوطلب خوبی برای پیوند مو نیستند، افرادی که به این رفتار حتی در سطح کم نیز عادت دارند باید آن را ترک کنند زیرا سیگار عاملی است که باعث تنگ شدن عروق بدن از جمله عروق پوست میشود و خونرسانی را کاهش میدهد.
افرادی که نباید سراغ «کاشت مو» بروند.
پیش از اقدام به پیوند مو حتما باید وضعیت داخلی و عمومی فرد کاملا توسط پزشک متخصص پوست بررسی شود. پیوند مو فقط برای طاسی های ارثی توصیه می شود، در حالی که طاسی ممکن است ناشی از بیماری آلوپسی آرهآتا، بیماریهای خودایمنی، هورمونی یا مصرف برخی داروها باشد که اصلا این افراد برای پیوند مو مناسب نخواهند بود. همچنین پیوند مو برای مبتلایان به دیابت و کم خونی نیز به دلیل تنگی عروق و خونرسانی ناکافی و نامطلوب توصیه نمی شود.
حتی سیگاری های قهار نیز به دلیل اختلال در روند خونرسانی و تنگی عروق نباید پیوند مو انجام دهند. گاهی بی توجهی به این مساله مهم موجب میشود تروما (ضربه) ناشی از پیوند مو سبب تحریک و فعال شدن بیماری پسوریازیس شده و بیمار پس از مدتی با علائم آن در پوست سر مواجه شود. در واقع پیوند مو عامل این بیماری نبوده، بلکه بی توجهی و بررسی فرد غیرمتخصص در انجام پیوند زمینه بیماری را فعال کرده است. مشابه این حالت ممکن است فردی در پوست صورت بیماری ویروسی بدون علامت داشته باشد که پس از عمل ویروس تحریک شده و در پوست سر و صورت فعال میشود.
همچنین افرادی که به طور مستمر تحت داروهای آنتی بیوتیک، ضدانعقاد خون، ضدتشنج و قرصهای جلوگیری از بارداری هستند برای پیوند مو ممنوعیت دارند. انجام آزمایش های هورمونی و اختلالات تخمدان نیز حتما لازم است تا در صورت نبود مشکل، پیوند مو انجام شود. به طور کلی همه بیماری های زمینه ای در این مورد باید بررسی شوند.
کاشت مو ریش
تکنیک های پیوند مو همان طور که برای موی سر قابل انجام است برای ابروها یا ریش نیز به کار می رود اما در این باره باید به یک نکته مهم توجه کرد؛ به طور طبیعی روند رشد موهای سر انسان به سر مرحله آناژن (رشد سریع موها)، کاتاژن (توقف رشد) و تلوژن (جدا شدن ساقه موها) تقسیم میشود. مرحله اول حدود ۴-۳ سال، مرحله دوم چند هفته و مرحله سوم ۴-۳ ماه طول میکشد.
مرحله آناژن در ابرو که موهایش رشد می کنند، کوتاه تر است. به همین علت زمانی که از موهای سر به ابرو پیوند زده میشود، فرد متوجه رشد ابرو مانند موهای سر است زیرا فولیکول های مو ماهیت موهای سر را دارند ولی مانند موهای ابرو مرحله رشد پس از چند ماه متوقف نمی شود که در این صورت مدام باید ابروها را کوتاه و مرتب کند. علاوه بر این، در مورد کاشت مو در ابرو و ریش باید به زاویه و جهت خواب موها نیز کاملا توجه داشت تا به شکل نازیبایی رشد نکند.
باید اشاره کرد مهمترین عاملی که باعث خالی شدن ابروهای خانم ها در سنین میانسالی و سالمندی می شود، استفاده از «موچین» از دوران نوجوانی و جوانی است. در زمان کندن موهای ابرو، از هر ۲۰ تا ۳۰ تارمو در انتهای یکی از تارها فولیکول دچار خونریزی میکروسکوپی می شود که فیبروز شده و فولیکول را از بین میبرد. این خالی شدن ابروها به دلیل ریزش موهای ابرو نیست، بلکه کندن تدریجی باعث این حالت شده است. توصیه میشود افراد ابروها را به جای موچین به کمک تیغ یا روشهایی مانند موم تمیز کرده و دائم ابروها را برای باریک شدن نکنند.
عوارض پیوند مو
در صورتی که پزشک متخصص و ماهر فردی را کاملا برای پیوند مو مناسب تشخیص بدهد، باز هم عوارضی مانند عفونت، ریزش موهای پیوندشده، خونریزی، اسکار یا جای زخم و بیدار شدن برخی بیماریهای خودایمنی که هیچ بروزی نداشته را باید در نظر داشت، حال آنکه در موارد عدم بررسی های دقیق و پیوند توسط افراد غیرمتخصص، عوارض بسیار جدیتر و بیشتر است و علاوه بر تاثیر بر جنبه زیبایی فرد، سلامت او را نیز تحت تاثیر قرار می دهد.