اگر قصد کاشت و پیوند ابرو دارید بخوانید!
ابروها، به عنوان یکی از ویژگیهای برجسته صورت، تأثیر زیادی بر زیبایی و جذابیت چهره دارند. اما برخی افراد ممکن است به دلایل مختلفی مانند بیماریها، افزایش سن، بیماری های مختلف، مصرف مواد مخدر و برداشتن بیش از حد ابرو و.. با مشکل کاهش غیرطبیعی موهای ابروها مواجه شوند. در گذشته از روشهای سنتی مانند مداد و پودر ابرو برای پرپشت نشان دادن ابرو، استفاده می شد اما این روزها، با پیشرفت تکنولوژی، کاشت ابرو به عنوان یک راهکار دائمی و موثر برای بهبود شکل و زیبایی ابروها شناخته میشود.
نکات مهم درباره پیوند ابرو
اگر قصد کاشت ابرو را دارید باید این 10 حقیقت را در مورد پیوند ابرو بدانید:
1- بهترین اشخاص برای پیوند ابرو کسانی هستند که موی سر صاف دارند، کسانی که با این عمل آشنایی دارند می دانند که موهای مجعد برای کاشت ابرو مناسب نمی باشند.
2- مراحل کاشت ابرو به 3 قسمت تقسیم می شود: تاج ابرو ، بدنه ابرو ، دم ابرو و در هرکدام از این دسته ها باید مواردی رعایت گردد:نخست اینکه در کاشت تاج ابرو باید موها با زاویه مناسب و رو به بالا خوابانده شود تا ابروهای شما حالت عمودی پیدا نکنند، در کاشت بدنه ابرو نیز این موضوع باید رعایت گردد که سمت تاج ابرو به دم ابرو باید از زاویه خواباندن موها به تدریج کاسته شود به گونه ای که موها با زاویه صفر درجه به صورت مماس در پوست صورت کاشته شود. پزشکان حتی این موارد را در نظر می گیرند که نوع موهایی که برای کاشت ابرو استفاده می شود دارای قطری مناسب همسان با موهای ابرو باشند و از موهای ضخیم برای ابرو استفاده نکنند.
این نکته در عمل پیوند ابرو مهم است که قطر منافذ کاشت موها در ابروها باید کوچکتر انتخاب شود چون اگر منافذ بزرگ باشد خروجی موهای ابروها حالت ضخیم و غیرطبیعی پیدا می کند. باید به این امر دقت نمود که محل قرار دادن موهایی که کاشته می شود، خیلی خیلی نزدیک به هم و بسیار پرتراکم باشد که پوست زیر موهای ابروها دیده نشود.
3- معمولا کاشت ابرو را برای افرادی توصیه می کنند که به دلیل عوامل مادرزادی، بیماری، عفونت یا زیرابرو برداشتن زیاد از حد، ابروهای کم پشتی دارند یا ابرو ندارند.
4- نواحی اهدا کننده مو برای پیوند ابرو شامل پوست سر می شود که وقتی موی این ناحیه به ابرو پیوند زده شد، به صورت دائمی رشد می کنند و عموما باید ماهی یک بار کوتاه شوند.
5- برخلاف تصور رایج، مراحل کاشت ابرو نسبتا ساده است و تحت بی حسی موضعی انجام می گیرد و نیاز به بستری در بیمارستان نیست.
6- موهای کاشته شده در ابرو باید در فاصله نزدیکی نسبت به یکدیگر قرار داشته باشند تا ابرو کامل و صاف به نظر برسد؛ برای این امر فولیکول های مو اهدا کننده با استفاده سوزن های بسیار ریز جدا می گردند که تضمین کننده این مساله باشد که بر روی سر یا در ابروی پیوند داده شده هیچ جای زخمی ایجاد نمی شود بهترین ناحیه برای برداشت مو پشت گوش ها است.
7- فردی که پیوند ابرو انجام می دهد باید به این امر توجه داشته باشد که چون موهای کاشته شده از مناطق غیر از ابرو پیوند داده می شوند و قدرت رشد آنها به دلیل جابجایی کاهش می یابد، لذا فرد بایستی حداقل 9– 6 ماه صبر کند تا کاشت ابروهایش کاملاً جواب دهد پس وقتی با کندی رشد موهای ابروی خود مواجه شدید سریع دوباره اقدام به کاشت ابرو نکنید.
8- کاشت و پیوند ابروها تا حد زیادی شبیه کاشت موی سر می باشد پس طبیعتا پس از کاشت ابرو اندکی تورم و کبودی دور چشم رخ دهد که با کمپرس گرم و گذشت چند روز به سرعت مرتفع می گردد.
9- اگر پیوند ابرو انجام می دهید باید این انتظار را داشته باشید که پس از کاشت موی ابرو، کمی خونریزی ایجاد گردد و شاهد دلمه بستن زخم پیوند خواهید بود. ناحیه ابرو کمی متورم می شود، ولی در عرض چند روز این عوارض کاهش می یابد. طبیعتا کمی احساس خارش به شما دست می دهد در این هنگام مواظب باشید که ناحیه کاشت موی ابرو را نخارانید تا به طور کامل خوب شوند. در صورتی که پس از زمان توصیه شده توسط پزشک بعد از کاشت ابرو، برخی از علائم عدم بهبود هنوز در شما وجود داشته باشند، به پزشک خود مراجعه کنید.
10-اشخاصی که داوطلب کاشت و پیوند ابرو هستند باید دقت کنند که این کار از نظر انتخاب بیمار مناسب، تکنیک انجام کار و بسیاری نکات فنی و پزشکی دارای حساسیت بسیار بالایی بوده و لازم است همیشه توسط متخصص پوست و مو که دارای تجربه کافی در این زمینه باشد انجام پذیرد، متاسفانه در چند سال اخیر ما شاهد آگهی های تبلیغاتی نادرست بوده ایم که بیمار را به سادگی گول زده و با هدف سودجویی خسارات جبران ناپذیری به مراجعین وارد می کنند. توصیه می کنیم که در انتخاب پزشک معالج خود دقت و وسواس زیادی به خرج دهید.
کاشت ابرو فرآیند بسیار ظریفی است و نیازمند قرار دادن موها در برش های بسیار ریز ( نیم میلی متری) است که دقیقا در جهت مناسب زاویه بندی شده اند و به گونه ای قرار می گیرند که شبیه رشد طبیعی ابرو باشند. استفاده از گرافت هایی که خیلی ریز تقسیم بندی شده اند باعث می شود که قرارگیری با کوچکترین برش های احتمالی امکان پذیر باشد تا کمترین جای زخم و آسیب دیدگی به موهای قبلی وارد شود.
کاشت ابرو چگونه است ؟
باید توجه کنید که ابرو به عنوان یکی از عناصر زیبایی صورت محسوب شده که باعث افزایش اعتماد به نفس در افراد می شود. ریزش ابرو می تواند دارای دلایل مختلفی نظیر: بیماری های ارثی و مادرزادی، سوختگی یا بیماری های تیروئیدی و انجام پرتو درمانی داشته باشد. بانوان به نسبت آقایان بیشتر دچار ریزش ابرو می شوند و برای خانم ها داشتن ابروهای زیبا دارای اهمیت بیشتری نسبت به مردان است.
برای این که بتوان ریزش ابرو را درمان کرد بهتر است به سراغ کاشت ابرو بروید که کاشت ابرو به شیوههای مختلف می تواند انجام شود. متخصص زیبایی با بیان کردن شیوه های مختلف می تواند یک راه صحیح و مناسب را برای بیمار انتخاب کند. بیمار قبل از انجام عمل بهتر است از شیوه های مختلف کاشت ابرو آگاه شود که این امر در انتخاب روش درست به وی کمک می کند. ما در ادامه مطلب در وبلاگ کلینیک تخصصی پوست و مو ، زیبایی و لیزر سی گل، به برخی از مهم ترین شیوه های کاشت ابرو اشاره خواهیم داشت:
انواع روش های کاشت ابرو
انواع روش های کاشت ابرو | بهترین روش کاشت ابرو طبیعی
روشهای کاشت ابرو میتواند به چندین شکل انجام شود اما برخی از انواع رایج و متداول روش های کاشت ابرو عبارتند از:
روش کاشت مستقیم مو (DHI)
در کاشت مو به روش DHI، از یک ابزار به نام چوئی (Choi) استفاده میشود. در واقع، این روش شامل استخراج فولیکولهای مو از ناحیه اهداکننده و کاشت فوری آنها در ناحیه گیرنده با استفاده از ابزار مخصوص قلم مانندی به نام Choi implanter است. این ابزار به صورت دقیق و کنترل شده موها را استخراج و همزمان و سوراخ هایی در ناحیه کاشت ایجاد و فولیکول های استخراج شده را در داخل این سوراخ ها قرار میدهد. این روش قابلیت کنترل دقیق تر در زاویه و جهت کاشت موها را دارد و نتایج طبیعی و شگفتانگیزی را به ارمغان میآورد.
روش استخراج واحد فولیکولی (FUE)
اف یو ای جدیدترین روش کاشت ابرو است که در آن، تک تک فولیکولهای مو از ناحیه اهداکننده مثل پشت سر برداشت میشوند. سپس با استفاده از یک ابزار کوچک به نام پانچ، موها به صورت تکی جدا میشوند و در محلی که نیاز به افزایش حجم ابرو است، پیوند زده میشوند. این روش کم تهاجمی است و هیچ جای زخم خطی بر جای نمی گذارد از این رو، به دلیل دقت بالا و نتایج طبیعی، بسیار محبوب است.
روش کاشت موی واحد فولیکولی (FUT)
در روش اف یو تی، یک بخش از پوست از ناحیه پشت سر برداشت میشود و سپس به شکل نواری برش داده میشود. سپس بخشهای کوچکتری که حاوی واحدهای مویی هستند، استخراج و در منطقه ابرو کاشته میشوند. این روش معمولاً برای برداشت تعداد بیشتری از واحدهای فولیکولی مویی استفاده میشود. در کلینیک زیبایی سی گل نیز این روش برای کاشت ابرو بکار می رود.
روش کاشت ابرو با استفاده از دستگاه اتوماتیک ربات Artas
در این روش، روباتها و هوش مصنوعی به عنوان یک کمک ماشینی در عملیات کاشت ابرو طبیعی به کار میروند. این روباتها با دقت بالا و سرعت بالا موهای ابرو را استخراج و در محل مورد نظر کاشت میکنند. این روش نیز از طریق بهبود دقت عمل و سرعت انجام عملیات، نتایج بهتری را به ارمغان میآورد.
کاشت ابرو به روش نیوگرافت
کاشت ابرو به روش نیوگرافت، یکی از مدرن ترین تکنیک های کاشت ابرو طبیعی و یکی از بهترین روشهای پیشرفته و مورد استفاده در کاشت مو و ابرو است. این روش از تکنیکهای پیشرفته موهای فولیکولار استفاده میکند تا ابروهای طبیعی و جذابی داشته باشید. این روش، از تکنیک FUE (استخراج واحد مویی) برای برداشت موها استفاده میشود، در واقع نیوگرافت یک ورژن نیمه اتوماتیک از روش FUE محسوب می شود.
مهم است برای انتخاب روش مناسب، با یک متخصص مجرب پوست و مو مشورت کنید تا با توجه به شرایط خاصتان، بهترین روش کاشت ابرو برای شما تعیین شود.
کاشت ابرو برای چه کسانی مناسب است؟
کاشت ابرو طبیعی ممکن است برای کسانی که به دلیل افزایش سن، ژنتیک یا شرایط پزشکی مانند آلوپسی ابروهای کم پشتی دارند، مناسب باشد. افرادی که ابروهای خود را بیش از حد کنده اند و اکنون دارای تکه هایی از موهای از دست رفته هستند، نیز ممکن است کاندیدهای خوبی برای این عمل باشند. علاوه بر این، افرادی که یک یا چند مورد از شرایط زیر را دارند، کاندیدای مناسبی برای کاشت ابرو هستند:
افرادی که دلیل سوختگی دچار ریزش جزئی یا کامل ابروها شده اند.
افرادی که بخشی از ابروهای خود را به دلیل جراحی، بخیه یا زخم از دست داده اند و مایلند ظاهر خود را از طریق کاشت ابرو بازگردانند.
افراد دارای ابروهای کم پشت یا بدون ابرو از لحظه تولد
خانم هایی که به دلیل لیفت بیش از حد، ابروهایشان کم حجم است.
افراد ناراضی از شکل و حالت ابروهای طبیعی خود
افرادی که قبلا از تاتو، هاشور یا میکروبلیدینگ برای تقویت ابروهای خود استفاده کرده اند.
نکته مهم: افرادی که دارای ابروهای افتاده هستند که ناشی از بیماری های زمینه ای مانند اختلالات هورمونی یا بیماری های پوستی است، کاشت ابرو طبیعی یک درمان موثر است. البته مهم است که قبل از کاشت ابرو، بیماری زمینه ای را درمان کنید. با این حال، مهم است که انتظارات واقع بینانه داشته باشید و درک کنید که کاشت ابرو، شکل طبیعی ابروها را باز نمیگرداند، بلکه ابروهایی پرتر و ضخیمتر ارائه میکند.
کاشت ابرو به چه کسانی توصیه نمی شود؟
با این حال، شرایط خاصی وجود دارد که کاشت ابرو طبیعی ممکن است توصیه نشود:
افراد مبتلا به ریزش موی سکه ای یا آلوپسی آره آتا، وضعیتی که با ریزش موی تکهای در هر نقطه از بدن مشخص میشود.
افرادی که مشکلات لخته شدن خون یا اختلالات خونریزی دارند.
افراد مبتلا به آلوپسی توتالیس (طاسی کامل یا ریزش کل موی سر یا حتی ابروها و مژهها) یا آلوپسی یونیورسالیس (ریزش موی کامل بدن از جمله ابروها و مژه ها، موهای صورت، موهای بدن و موهای سر)
افراد مبتلا به تریکوتیلومانیا (افرادی که میل شدیدی برای کندن موهای خود دارند)
افرادی که سابقه عوارض شدید مرتبط با جراحی زیبایی دارند.
مراحل کاشت ابرو طبیعی به روش FUT
عمل کاشت ابرو طبیعی معمولاً با بی حسی موضعی انجام می شود و ممکن است چندین ساعت طول بکشد. در طی این روش، فولیکولهای مو با دقت از محل اهداکننده، معمولاً پوست سر، برداشته میشوند و سپس به ابروها پیوند میزنند.
تعداد فولیکول های کاشته شده به نتیجه مطلوب و مقدار موی موجود برای پیوند بستگی دارد. فولیکول های موی پیوند شده در محل جدید خود مستقر می شوند و در عرض چند هفته اول پس از عمل شروع به رشد می کنند. موها تا چند ماه به رشد خود ادامه می دهند و در عرض یک سال به طول کامل خود می رسند.
مراحل کاشت ابرو با استفاده از روش پیوند واحد فولیکولی (FUT) بدین ترتیب است:
طراحی ابرو (Eyebrow Design)
اولین مرحله طراحی شکل و ضخامت مورد نظر ابرو است. بیمار و جراح برای ایجاد طرحی که تقارن صورت را افزایش می دهد و ترجیحات بیمار را برآورده می کند، همکاری می کنند. دستیابی به یک طراحی طبیعی و زیبایی شناختی بسیار مهم است.
کشیدن گرافت (Graft Extraction)
گرافت های مو با دقت از ناحیه اهداکننده که معمولاً در پشت سر، پشت گوش ها یا زیر گردن قرار دارد، استخراج می شود. انتخاب ناحیه اهداکننده به کیفیت و ویژگی های مو بستگی دارد و هدف آن نزدیک ترین تطابق به موهای ابرو است. واحدهای فولیکولی تک مویی برای کاشت ابرو طبیعی ترجیح داده می شوند.
آماده سازی گرافت (Graft Preparation)
پس از استخراج گرافت ها، آنها را زیر میکروسکوپ آماده می کنند. این مرحله شامل جداسازی گرافت ها به رشته های جداگانه برای مطابقت با الگوی طبیعی موهای ابرو است. گرافت ها بریده شده و مرتب می شوند تا از مناسب بودن آنها برای کاشت اطمینان حاصل شود.
کاشت گرافت (Implantation of Grafts)
بی حسی موضعی در ناحیه گیرنده (ناحیه ابرو) برای بی حس کردن ناحیه و به حداقل رساندن ناراحتی انجام می شود. برش ها یا شکاف های ریز در نواحی مشخص شده ابروها به دنبال شکل طراحی شده قبلی ایجاد می شود. سپس گرافت های آماده شده با ظرافت در برش های ایجاد شده قرار می گیرند. نهایتاً پزشک متخصص باید از زاویه و جهت گیری مناسب برای تقلید از رشد طبیعی موهای ابرو اطمینان حاصل کند.
سخن پایانی
هدف ما برطرف کردن دغدغه های شما عزیزان در زمینه های مختلف پوست و مو می باشد؛ آرزوی ما دیدن افرادی شاداب ، زیبا و با طراوت در جامعه است؛ همچنین همواره به یاد داشته باشید که برای داشتن پوست و موی ایده آل و مد نظر در آینده از همین حالا به فکر پیشگیری و درمان و مراقبت تخصصی باشید. همکاران ما با کمال میل جهت هرگونه مشاوره تلفنی و یا حضوری در خدمت رسانی به شما عزیزان حاضرند. شما زیباجویان گرامی می توانید از طریق شماره های 05138439010 و 05138439020 و 05138413648 و 09332669265 با ما در تماس باشید تا با کمال میل به تمامی سوالات شما پاسخ داده شود . به امید دیدار شما در کلینیک زیبایی سی گل.